01.09.2011, autor: Robert Krejčí, kategorie: Produkty

Univerzální MIDI moduly Sardonyx

Univerzální MIDI moduly Sardonyx
Uvádíme na trh konfigurovatelné MIDI moduly pro libovolné použití v hudební technice

Na základě ohlasu našich zákazníků uvádíme na trh zcela novou řadu univerzálních konfigurovatelných MIDI modulů s názvem Sardonyx.

V době zveřejnění tohoto článku máme na skladě tři typy univerzálních MIDI modulů, které zde postupně představíme, a zároveň pracujeme na několika dalších typech, které se v blízké budoucnosti chystáme uvést na trh. V následujícím období by tak přibližně během každého měsíce měl vzniknout nový MIDI modul.

Co to vlastně je takový univerzální MIDI modul?

Je to deska s plošnými spoji osazená mikroprocesorem s minimálně jedním rozhraním MIDI (MIDI IN a MIDI OUT) a dalšími vstupními a výstupními obvody. Nabízíme (nebo připravujeme) jednoduché moduly s přímými vstupy a výstupy, ale i s upraveným signálem, např. předzesíleným, galvanicky odděleným nebo komaprovaným na binární logickou hodnotu.

Takový modul je možné použít jako stavební prvek pro ovládání nějakého hudebního elektronického zařízení.

Každý modul se hodí na něco jiného. Postupně tak představíme univerzální modul pro jednoduché ovládání kytarového komba či zvukových efektů, modul s relátkovými spínači a digitálním potenciometrem, modul pro převod bicích hudebních nástrojů na MIDI, modul s mnoha vstupy pro vlastní výrobu varhanního nástroje, modul se zvukovým syntetizátorem a další moduly se složitějšími vstupy či výstupy.

Proč MIDI moduly?

Jsou nejméně dva důvody, proč jsme se rozhodli univerzální MIDI moduly uvést na trh.

  • MIDI je standard pro ovládání hudební a scénické techniky. Díky našim MIDI modulům bude pro naše zákazníky snadnější si vyrobit kombo nebo jiné zařízení s MIDI ovládáním, aniž by výrobce komba (nebo jiného ovládaného zařízení) musel podrobně rozumět detailům poměrně rozsáhlé MIDI specifikace.

  • Přestože směřujeme k hromadnější výrobě, díky univerzálním MIDI modulům budeme moci zachovat naše specifikum, což je kusová výroba pro naše zákazníky - hudebníky, kteří mají přesnou představu o zakázkově vyobeném MIDI zařízení. S využitím univerzálních modulů jsme stále schopni nabídnout slušnou cenu zakázkově vyráběných MIDI ovladačů řádově odpovídající ceně hromadně vyráběného produktu.

Nově přidávané MIDI moduly můžete průběžně sledovat v sekci našeho online obchodu Univerzální MIDI moduly.

 
{e_like}
 
 
Nahoru